Buat Duit Dengan PGMall Anak Syarikat Public Gold Group

 


PGMall Buat Duit

Mudahnya nak faham macamana kita boleh buat duit dengan PG Mall ni macam ni.

✅ Katalah kita ada hasrat nak buka kedai runcit.

✅ Kita pasti kena ada modal yang besar. Modal tu mungkin ada stuck lama dalam bentuk barang-barang. Tak mustahil, kita terpaksa pinjam sana sini sebab nak pusing modal.

✅ Sewa kedai pun nak kena fikir. Jalan ke, tak jalan ke barang-barang dalam kedai kita, sewa tetap kena bayar.

✅ Gaji pekerja dan karenah diorang pun nak kena manage jugak. Ini part yang tak kurang lecehnya bila buka kedai, lebih-lebih lagi kalau kita nak besarkan perniagaan.

✅ Zaman moden ni, kalau nak maju, mesti sediakan bajet untuk kos marketing dan promosi. Kalau tak, krik krik la kedai kita tak ada orang nak datang.

Itulah benda yang kita nak kena fikir sebelum buka kedai runcit.

Tempoh break event atau balik modal dan untung mungkin mengambil masa setahun paling cepat.

Tapi…..

Dengan PG Mall, kerja kita buka kedai jadi sangat sangat sangat mudah.

Walaupun untuk tak seberapa peringkat awal, kita tak perlu :

❌ Tak perlu modal walau sesen pun.

❌ Tak perlu sewa kedai.

❌ Tak perlu gaji pekerja.

❌ Tak perlu kos marketing.

❌ Tak perlu deal dengan supplier.

❌ Tak perlu bimbang kalau barang tak terjual.

Pendek kata, semuanya tanggung beres di pihak kita.

So, siapa yang kena sediakan semua benda yang saya sebut di atas?

PG MALL LAAAA… BIAR PG MALL YANG PENING. KITA JANGAN PENING. KITA MAKAN KOMISEN SAJA.

Apa kita perlu buat?

🌟 Kita terlebih dahulu kena jadi shopper di PG Mall. Registration percuma. Klik saja link ni untuk daftar https://pgmall.my/register?referralPgCode=PG000428

🌟 Dah dapat referral link kita sendiri, mula la ajak orang ramai untuk daftar jadi shopper bawah kita. Kita sebagai introducer.

🌟 Promosikan registration jadi shopper bawah kita tu sekerap mungkin di media sosial samada FB, Insta dan lain-lain atau kepada siapa saja kenalan yang kita jumpa.

🌟 Besarkan group shopper di bawah networking kita.

🌟 Kempen sungguh-sunggun supaya seramai mungkin ambil manfaat dari PG Mall sebab mudah, murah san menjimatkan.

🌟 Ambil tahu promosi dan tawaran terkini PG Mall setiap masa dan kongsikan kepada shopper di bawah kita atau sesiapa saja yang mungkin akan register sebagai shopper di bawah kita.

🌟 Kalau kita boleh dapat seorang new shopper pun setiap hari, setahun dah 365 orang. 10 tahun, kita dah ada 3,650 orang shopper.

🌟 Bayangkan kalau semua beli barangan keperluan bulanan untuk rumah sebanyak RM100 saja pun, kita dah ada RM365,000 jumlah belian shopper di bawah kita.

0.5% daripada RM365,000 setiap bulan adalah RM1,825. Siapa nak bagi kat kita?

Tanpa modal, tanpa risiko, tanpa penat.. duit free je cheq oooiiii…

So, jangan tangguh-tangguh lagi..

Cepat register jadi shopper berdaftar di PG Mall.

Cepat promo dekat orang lain untuk jadi shopper di PG Mall.

Penduduk Malaysia ada 33,000,000 orang. Siapa cepat dia dapat!

Siapa nak tahu lebih lanjut tentang PG Mall dan kelebihannya, boleh whatsapp saya.

Klik www.wasap.my/60107890916/PGMall